Woord van de maand – juni 2018

Deze maand start voor de pastors met een profetische conferentie in Kielce, Polen, op donderdag 31 Mei, vrijdag 1 Juni en zaterdag 2 Juni. Dat zijn in totaal 7 meetings tijdens deze conferentie. De sprekers zullen zijn Pastor Andrew Jeziernicki onze gastheer, Pastor Michael Holcomb en Pastor Richard Krzywy.

Op vrijdagavond 1 Juni zal Pastor Verkuil spreken (19.00 tot 21.00u) dus graag gebed voor ons. Tijdens deze reis zullen we zeker ook persoonlijke gesprekken hebben met Pastors voor counseling.

Op zondag 3 Juni bedienen we in de gemeente in de plaats Radom van pastor Krzysztof Chechowski, we kennen deze pastor en zijn vrouw vele jaren. Ook hier nemen we de tijd om fellowship met de pastors te hebben. Op maandag 4 Juni vertrekken we naar de plaats Radzyn-Podlaski niet ver van de grens van Wit Rusland. Hier zal ook een profetische conferentie worden gehouden o.l.v. Pastor Tomasz Manko. De conferentie begint op donderdag 7 Juni t/m zaterdag 9 Juni. Op dit moment zijn de gegevens nog niet bekend van de spreekbeurten. Onze laatste samenkomst zal zijn op zondag 10 Juni. Op maandag 11 Juni vertrekken we via Zwitserland voor een

Eind Juni verwachten Pastors Wayne en Margareth Holcomb weer na lange tijd in ons midden te zijn. Ze zullen op zaterdag 30 Juni een seminar houden voor beide gemeenten in het Forum van 10.00 uur tot 12.00 uur. Het onderwijs zal gericht zijn op echtparen of relaties die van plan zijn om te gaan trouwen.

Pastor Wayne heeft een heel praktische manier van onderwijs geven met de nodige humor, waar we allemaal van zullen genieten en ons voordeel mee kunnen doen.

Wilt u deze datum vast noteren in uw kalender?

Gods zegen en een vruchtbare maand Juni toegewenst!