Woord van de maand – juli 2017

Wat een heerlijk Pinksterfeest hebben we gehad. In beide gemeenten heeft het levend water gevloeid in woorden van kennis en wijsheid, openbaringen enz. Er was zo’n heerlijke tegenwoordigheid van de Heer , zonder druk of menselijke inspanning. Wat is God verheerlijkt in deze diensten. Zelf heb ik een aantal zeer krachtige aanrakingen van God gezien, doorbraken die niet voor een moment zijn maar bepalend voor de rest van het leven van deze broeders en zusters. Er waait een nieuwe wind in Shekinah, nieuwe verwachting en vooruitzichten. God is bezig met iets nieuws en wij bewegen mee in wat de Geest duidelijk maakt!

Deze maand verwachten we weer een man en vrouw van God, Br. Michael en Zr. Kim Holcomb. Ze zullen dienen in beide gemeenten op zondag 9 Juli. We geloven dat Br. Michael een krachtige teaching zal brengen en zal bewegen in woorden van kennis over de gemeenten. Het is zeer zeker een uitgelezen gelegenheid om mensen uit te nodigen en mee te brengen naar deze diensten. Ik heb al meerdere keren mee gemaakt dat hij ook woorden had voor onbekeerden die later hun leven aan Jezus hebben gegeven.

Br. Michael heeft ons al een aantal keren uitgenodigd om hen te bezoeken in Portland U.S.A. aan de westkust waar ze een nieuwe gemeente zijn begonnen. We hopen er dus dit jaar heen te gaan, na de conferentie in Williamsport van Pastor Wayne Holcomb, dat zal zijn in de maand Oktober.

Zullen we elkaar voortdurend aanmoedigen om door te stoten in dat wat God heeft gesproken over zo velen van u. Wees niet bang om stappen te doen, als je maar naar Jezus blijft kijken!

Gods Zegen, Pastor Theodoor Verkuil