Wie zijn wij?

Shekinah Ministries is een Pinkstergemeenschap, die midden in de samenleving staat. Shekinah Ministries heeft de Bijbel als grondslag voor het leven.

Opgericht:

Shekinah Ministries is een Pinkstergemeente, in oktober 1992 gestart in Amsterdam, onder leiding van de Senior Pastors Theodoor en Lien Verkuil. In 2008 werd Shekinah Ministries Almere opgericht.

 

De naam:

Shekinah (Hebreeuws) verwijst naar “De Glorie van God” (Gods Heerlijkheid en Heiligheid). Het originele woord betekent “dwelling (woning)”. M.a.w. ‘Gods Goddelijke aanwezigheid’ wil woning maken in de harten van mensen en samen willen we een huis vormen van: “Gebed, Heiligheid, Aanbidding, Onderwijs, Training en (uit)Zending.

 

Portfolio:

Shekinah Ministries is een vol Pinkster geloofsgemeenschap die door de jaren heen velen heeft opgeleid en getraind om te kunnen dienen in de wereldwijde kerk van God. Wij zenden getrainde mensen uit in Zuidoost Azië en Oost Europa om nieuwe werken te beginnen, gelovigen te helpen in hun dienende taken en nieuwe mensen te bereiken met de blijde boodschap van God. Ook hebben wij een apostolische bediening waarin wij leiders van andere geloofsgemeenschappen adviseren en ondersteunen, persoonlijk en in (het opzetten van) hun werkveld.

 

Shekinah Ministries bestaat uit:

Pinkster Gemeente Shekinah Amsterdam (Zuidoost)
Pinkster Gemeente Shekinah Almere (Buiten)

 

 x
x
 Shekinah Ministries-over ons